Thaw pork in the refrigerator for 2 hours. Peel, wash and finely chop the onions. Wash and dry the parsley, separate the leaves from the stem. Prepare a kitchen hammer.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 2 часов. Репчатый лук почистите, помойте и мелко нарежьте. Петрушку помойте и обсушите, отделите листики от стебля. Подготовьте кухонный молоток.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into pieces 1 cm thick. Beat the meat well and coat it with a mixture of peppers.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см. Хорошо отбейте мясо и обмажьте его смесью перцев.
Fry the meat. Heat vegetable oil in a frying pan. Roll the pork in flour, fry on both sides for 1 minute over high heat, add salt. Transfer chops to a plate.
Пожарьте мясо. Разогрейте растительное масло на сковороде. Свинину обваляйте в муке, обжарьте с двух сторон по 1 минуте на сильном огне, посолите. Переложите отбивные на тарелку.
Prepare the sauce. Fry the onion over medium heat in the remaining vegetable oil for 5 minutes. Add sour cream, cream and herbes de Provence, mix well, bring the mixture to a boil.
Приготовьте соус. Обжарьте лук на среднем огне на оставшемся растительном масле 5 минут. Добавьте сметану, сливки и прованские травы, хорошо перемешайте, доведите смесь до кипения.
Bring the chops to readiness. Place the meat in the sauce and simmer for 20 minutes over low heat.
Доведите отбивные до готовности. Положите мясо в соус и тушите 20 минут на медленном огне.
Serve the chop with sour cream sauce and garnish with parsley leaves.
Подавайте отбивную со сметанным соусом, украсив ее листиками петрушки.