Prepare ingredients for ham chops. Cut the meat into portions 10-12 mm thick. Finely chop the ham, wash the green onions, dry and chop. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте продукты для отбивных с ветчиной. Мясо нарежьте на порции толщиной 10-12 мм. Ветчину мелко нарежьте, зеленый лук помойте, обсушите, измельчите. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the meat. Place the meat fillet in a bag. Hit it from both sides. Mix oil, pepper, salt, Provençal herbs. Apply this mixture to the pork. Fry over high heat in oil on each side for 1 minute.
Подготовьте мясо. Выложите мясное филе в пакет. Отбейте с двух сторон. Смешайте масло, перец, соль, прованские травы. Нанесите эту смесь на свинину. Обжарьте на сильном огне в масле с каждой стороны по 1 минуте.
Bake chops with ham. Grease the pan with oil, heat the oven to 200 degrees. Place the meat in a baking dish, top with the ham mixed with onions, then half the cheese. Bake for 8-9 minutes. Place remaining cheese on chops. Cook for another 5 minutes.
Запеките отбивные с ветчиной. Смажьте форму маслом, нагрейте духовку до 200 градусов. Выложите в посуду для запекания мясо, сверху ветчину, смешанную с луком, затем половину сыра. Запекайте 8-9 минут. Выложите на отбивные оставшийся сыр. Готовьте еще 5 минут.
Divide the ham chops among plates and serve hot.
Разложите отбивные с ветчиной по тарелкам и подавайте горячими к столу.