Wash the zucchini, peel and cut into slices 7-9 mm thick. Wash the parsley and chop finely, and pass the garlic through a press. Wash the cucumber and tomato, cut into thin slices. Prepare a heavy-bottomed frying pan and a serving plate for serving.
Кабачки помойте, очистите и нарежьте кружочками толщиной по 7-9 мм. Зелень петрушки помойте и мелко порубите, а чеснок пропустите через пресс. Помойте огурец и помидор, нарежьте тонкими ломтиками. Подготовьте сковороду с толстым дном и сервировочную тарелку для подачи.
Fry the zucchini. Place the vegetable slices in a deep bowl, add salt, pepper and mix with your hands until all the pieces are soaked. Then pour flour into a flat plate. Dip all the zucchini pieces in it. Heat a frying pan with vegetable oil, place vegetable slices on it and fry them on both sides until golden brown.
Обжарьте кабачки. Овощные кружочки переложите в глубокую миску, посолите, поперчите и перемешайте руками, чтобы все кусочки пропитались. Затем в плоскую тарелку насыпьте муку. Обваляйте в ней все кусочки кабачков. Сковороду с растительным маслом разогрейте, выложите на нее овощные дольки и обжарьте их с двух сторон до золотистой корочки.
Prepare the sauce. Add mayonnaise, garlic and chopped herbs to a small bowl. Pepper the sauce to taste, then mix thoroughly.
Приготовьте соус. В небольшую миску добавьте майонез, чеснок и рубленую зелень. Поперчите соус по вкусу, после чего тщательно перемешайте.
Place the aromatic zucchini with sauce on a plate in a circle to make them look more beautiful and appetizing. Use chopped vegetables as a light side dish.
Ароматные кабачки с соусом выложите на тарелку по кругу, чтобы они смотрелись красивее и аппетитнее. В качестве легкого гарнира используйте овощную нарезку.