If necessary, defrost the cranberries, wash and dry. Wash the orange, dry it and cut it into slices. Prepare a blender and freezer container.
Клюкву при необходимости разморозьте, помойте и просушите. Апельсин помойте, обсушите и нарежьте дольками. Подготовьте блендер и контейнер для заморозки.
Prepare the ice cream. Place the cranberries in a blender bowl and blend until pureed. Add sour cream and condensed milk. Beat everything again until smooth.
Приготовьте пломбир. Клюкву выложите в чашу блендера и измельчите до состояния пюре. Добавьте сметану и сгущенное молоко. Перебейте все еще раз до однородности.
Freeze the ice cream. Place the prepared ice cream mixture in a container, cover and place in the freezer for 8 hours. Stir the ice cream every half hour for the first 3 hours.
Заморозьте пломбир. Выложите готовую смесь для пломбира в контейнер, накройте и поставьте в морозилку на 8 часов. Первые 3 часа каждые полчаса перемешивайте мороженое.
Place the cranberry ice cream in a bowl using a special spoon and garnish with orange slices.
Пломбир с клюквой выложите в креманку с помощью специальной ложки и украсьте дольками апельсина.