Wash the banana, peel it and divide it into several pieces. Prepare a blender, ice cream molds and wooden sticks. Wash and dry the cranberries and mint, separate the mint leaves from the stem.
Банан помойте, очистите от кожуры и разделите на несколько кусочков. Подготовьте блендер, формы для мороженого и деревянные палочки. Клюкву и мяту промойте и просушите, отделите листочки мяты от стебля.
Prepare a kefir ice cream. Place a banana in a blender bowl, add honey and kefir, beat everything until foamy.
Приготовьте пломбир из кефира. В чашу блендера выложите банан, добавьте мед и кефир, взбейте все до пены.
Freeze the ice cream. Place the ice cream in molds, stick a wooden stick into each and freeze for 5 hours.
Заморозьте пломбир. Выложите пломбир в формочки, воткните в каждую деревянную палочку и поставьте замораживаться на 5 часов.
Remove the finished ice cream from the mold, place on a saucer, garnish with mint leaves and fresh cranberries.
Готовое мороженое достаньте из формочки, выложите на блюдце, украсьте листьями мяты и свежей клюквой.