Rinse the eggs with running water and dry. Separate the whites from the yolks of four of them. Sift the flour. Prepare a saucepan, waffle iron, sieve, mixer and freezer pan.
Яйца промойте проточной водой, обсушите. У четырех из них отделите белки от желтков. Просейте муку. Подготовьте сотейник, вафельницу, сито, миксер и форму для заморозки.
Prepare the base for the ice cream. Place the yolks in a saucepan, add powdered sugar and vanillin. Mix the ingredients until smooth. Then pour 10% cream into the saucepan and stir. Place the mixture over medium heat and cook for 8-10 minutes until thickened, stirring constantly. Rub the finished mixture through a sieve, wait for it to cool, and place in the freezer for 1.5-2 hours.
Приготовьте основу для пломбира. Желтки переложите в сотейник, добавьте к ним сахарную пудру и ванилин. Перемешайте ингредиенты до однородности. Затем влейте в сотейник 10%-ные сливки, перемешайте. Поставьте массу на средний огонь и готовьте в течение 8-10 минут до загустения, постоянно помешивая. Готовую смесь протрите через сито, дождитесь, когда она остынет, и поставьте в морозилку на 1,5-2 часа.
Prepare the ice cream. When the base has cooled, beat the 33% cream with a mixer on low speed for 2 minutes. Thoroughly mix the prepared cream with cream until smooth, then pour the mixture into a form for freezing. Place the dessert in the freezer for 1.5 hours. As time passes, stir the ice cream so that ice does not form in it. Then put the mixture in the freezer until completely frozen for 3-4 hours.
Приготовьте пломбир. Когда основа охладится, взбейте 33%-ные сливки с помощью миксера на маленькой скорости в течение 2 минут. Тщательно смешайте подготовленный крем со сливками до однородной массы, после чего перелейте смесь в форму для заморозки. Поставьте десерт в морозилку на 1,5 часа. По прошествии времени перемешайте пломбир, чтобы в нем не образовывался лед. Затем уберите массу в морозилку до полного застывания на 3-4 часа.
Prepare waffle cones. In a deep bowl, mix eggs, sugar and vanilla. Lightly beat the mixture with a whisk. Then pour water into the ingredients and continue whisking the mixture until the sugar is completely dissolved. After this, add flour and vegetable oil. Mix the mixture thoroughly to form a thick but flowable dough. Then heat the waffle iron, place 1 tbsp on the machine. l. dough, wait for the cone to cook, then wrap it. Repeat with the entire dough.
Приготовьте вафельные рожки. В глубокой миске смешайте яйца, сахар и ванилин. Слегка взбейте массу венчиком. Затем влейте к ингредиентам воду, продолжайте взбивать смесь до полного растворения сахара. После этого добавьте муку и растительное масло. Тщательно перемешайте массу, чтобы получилось густое, но текучее тесто. Затем разогрейте вафельницу, выложите на аппарат 1 ст. л. теста, дождитесь, когда рожок приготовится, после чего заверните его. Повторите действия со всем тестом.
Before serving, fill the cones with the prepared ice cream. To make the dessert look more appetizing, pour cherry syrup over it. If desired, the dish can be decorated with berries or mint.
Перед подачей наполните рожки готовым пломбиром. Чтобы десерт смотрелся аппетитнее, полейте его вишневым сиропом. По желанию блюдо можно украсить ягодами или мятой.