Wash the chicken eggs, separate the yolks from the whites. Cool the cream well first. Grind the sugar into powder using a blender or coffee grinder. Prepare a mixer and a container with a lid for freezing the ice cream.
Куриные яйца помойте, отделите желтки от белков. Сливки предварительно хорошо охладите. Сахар измельчите в пудру с помощью блендера или кофемолки. Подготовьте миксер и емкость с крышкой для замораживания пломбира.
Prepare the milk base. Mix milk, powdered sugar, coconut milk and egg yolks. Beat everything until smooth.
Подготовьте молочную основу. Смешайте молоко, сахарную пудру, кокосовое молоко и яичные желтки. Взбейте все до однородной массы.
Cook the milk base. Place the milk in a water bath to boil. Cook, stirring constantly, until it reaches the consistency of condensed milk, about 15 minutes. Remove from heat and cool.
Сварите молочную основу. Поставьте молоко вариться на водяную баню. Варите, постоянно помешивая, до консистенции сгущенного молока примерно 15 минут. Снимите с огня и остудите.
Prepare the ice cream. Start beating the cold cream slowly with a mixer, then increase the speed and beat until light peaks form. Gently fold the whipped cream into the milk base. Place in the freezer for 1 hour. Beat the ice cream with a mixer again for 1 minute. Place in the freezer for 5 hours.
Приготовьте пломбир. Холодные сливки начните медленно взбивать миксером, затем увеличьте скорость и взбивайте до легких пиков. Взбитые сливки аккуратно соедините с молочной основой. Уберите в морозилку на 1 час. Еще раз взбейте миксером пломбир в течение 1 минуты. Уберите в морозилку на 5 часов.
Serve the ice cream with whipped cream and sprinkle some coconut flakes on top.
Подавайте пломбир со взбитыми сливками, посыпав порцию кокосовой стружкой.