Wash the mango, remove the pit and peel. Wash the chicken eggs, separate the yolks from the whites. Wash the orange and cut it in half. Remove the zest from half with a fine grater, cut the other half into semicircular slices. Prepare your mixer.
Манго помойте, удалите косточку и кожуру. Куриные яйца помойте, отделите желтки от белков. Вымойте апельсин, разрежьте его пополам. С половины снимите цедру мелкой теркой, вторую половину нарежьте полукруглыми дольками. Подготовьте миксер.
Prepare the base with yolks. Finely chop the mango. Grind the yolks with 2 tbsp. l. Sahara. Add mango and egg liqueur to the yolks.
Подготовьте основу с желтками. Манго мелко порежьте. Желтки перетрите с 2 ст. л. сахара. Добавьте к желткам манго и яичный ликер.
Whip the cream and whites. Beat the whites well with half the sugar. Whip the cream with the remaining sugar until light peaks form.
Взбейте сливки и белки. Белки хорошо взбейте с половиной сахара. Сливки взбейте с оставшимся сахаром до легких пиков.
Prepare the ice cream. Combine mango yolks, whites and whipped cream in a freezer container, mix thoroughly. Place in the freezer for 4 hours.
Приготовьте пломбир. Соедините в емкости для замораживания желтки с манго, белки и взбитые сливки, тщательно перемешайте. Уберите на 4 часа в морозилку.
Serve the mango ice cream by sprinkling some orange zest and garnishing with orange slices.
Подавайте пломбир с манго, посыпав порцию апельсиновой цедрой и украсив дольками апельсина.