Prepare ingredients for cherry ice cream. Wash the berries, defrost if necessary, remove the seeds. Cool the cream.
Подготовьте продукты для вишневого мороженого. Ягоды помойте, при необходимости разморозьте, удалите косточки. Сливки охладите.
Prepare the cherries. Grind the cherries with a blender into a homogeneous mass. Add condensed milk to the berry puree. Stir.
Подготовьте вишню. Измельчите вишню блендером в однородную массу. В ягодное пюре добавьте сгущенное молоко. Перемешайте.
Prepare a cherry ice cream. Beat the cold cream using a mixer or by hand until stiff peaks form. Combine the cherry mass with cream. Stir. Place in a container with a lid and place in the freezer for 4-5 hours. During this time, you need to stir the mixture 5-6 times to avoid the formation of ice crystals.
Приготовьте пломбир с вишней. Взбейте холодные сливки с помощью миксера или вручную до плотных пиков. Соедините вишневую массу со сливками. Перемешайте. Выложите в контейнер с крышкой, уберите в морозилку на 4-5 часов. В течение этого времени нужно перемешивать массу 5-6 раз, чтобы избежать образования кристалликов льда.
Place a scoop of ice cream in a waffle cone and enjoy the taste of smooth homemade ice cream.
Выложите шарик мороженого в вафельный рожок и наслаждайтесь вкусом нежного домашнего мороженого.