Wash the eggs, separate the whites from the yolks. Warm the milk slightly. Remove the butter from the refrigerator in advance and leave it to soften at room temperature. Prepare your mixer and pan.
Яйца промойте, отделите белки от желтков. Молоко слегка подогрейте. Сливочное масло заранее извлеките из холодильника, оставьте его при комнатной температуре размягчаться. Подготовьте миксер и кастрюлю.
Prepare your ingredients. In a deep bowl, add the egg yolks, sugar and cornstarch. Beat the mixture with a mixer. Then add warm milk to the ingredients, whisk again to form foam.
Подготовьте ингредиенты. В глубокую чашу добавьте яичные желтки, сахар и кукурузный крахмал. Взбейте смесь миксером. Затем добавьте к ингредиентам теплое молоко, снова взбейте, чтобы образовалась пена.
Finish preparing the cream. Pour the resulting mass into a saucepan. Cook it over medium heat for 4-5 minutes, stirring. After this, remove the pan from the heat and let the cream cool slightly. At the end, add butter, beat again until fluffy.
Закончите приготовление крема. Полученную массу перелейте в кастрюлю. Варите ее на среднем огне в течение 4-5 минут, помешивая. После этого снимите кастрюлю с огня и дайте крему немного остыть. В конце добавьте сливочное масло, еще раз взбейте до пышности.
Use the finished cream to make desserts: cakes, pastries, ice cream. Among other things, the cream is perfect for decorating sweet dishes.
Готовый крем используйте для приготовления десертов: тортов, пирожных, мороженого. Помимо прочего, крем отлично подойдет для украшения сладких блюд.