Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it. Wash the eggs, separate the whites from the yolks. Sift the flour to remove any lumps. Rinse the berries for serving. Prepare deep bowls, mixer, baking dish and saucepan.
Сливочное масло достаньте из холодильника заранее, чтобы оно размягчилось. Яйца помойте, отделите белки от желтков. Муку просейте, чтобы избавиться от комочков. Ягоды для подачи промойте. Подготовьте глубокие миски, миксер, форму для выпечки и кастрюлю.
Prepare the dough. Place the whites of 4 eggs in a deep bowl, beat them with a mixer until fluffy. Then add 150 g of sugar to them, without ceasing to beat. After this, add 4 yolks to the ingredients, mix thoroughly. Next, add baking powder and sifted flour to the mixture, mix again.
Приготовьте тесто. В глубокую миску выложите белки от 4 яиц, взбейте их миксером до пышной пены. Затем всыпьте к ним 150 г сахара, не переставая при этом взбивать. После этого добавьте к ингредиентам 4 желтка, тщательно перемешайте. Далее добавьте в смесь разрыхлитель и просеянную муку, еще раз перемешайте.
Bake a sponge cake. Transfer the finished mixture into a baking dish. Place the dough in the oven for 40-45 minutes at a temperature of 170-175 degrees. When the biscuit is ready, remove it from the mold and leave to cool.
Испеките бисквит. Готовую массу переложите в форму для выпечки. Поставьте тесто в духовку на 40-45 минут при температуре 170-175 градусов. Когда бисквит будет готов, извлеките его из формы и оставьте остывать.
Prepare the cream. In a deep bowl, mix 3 egg yolks, 150 g of sugar and starch. Pour milk into the pan and bring it to a boil. Then add the egg mixture to it and stir. Bring the cream to a thick consistency, then remove it from the heat and add vanilla sugar. Leave the mixture to cool.
Приготовьте крем. В глубокой миске смешайте 3 яичных желтка, 150 г сахара и крахмал. В кастрюлю влейте молоко, доведите его до кипения. Затем добавьте в него яичную смесь, перемешайте. Доведите крем до густой консистенции, после чего снимите его с огня и добавьте ванильный сахар. Оставьте смесь охлаждаться.
Finish cooking. Place the butter in a bowl and beat lightly. Gradually add the cream to it, continuing to beat. After this, cut the biscuit into two parts lengthwise. In a separate container, mix water and 1 tbsp. l. Sahara. Generously coat each cake with the prepared impregnation. Grease the bottom cake with the resulting cream, place the second cake on top. Spread the remaining cream over the entire cake.
Закончите приготовление. Сливочное масло переложите в миску, слегка взбейте. Постепенно добавьте к нему крем, продолжая взбивать. После этого разрежьте бисквит на два части вдоль. В отдельной емкости смешайте воду и 1 ст. л. сахара. Готовой пропиткой обильно смажьте каждый корж. Нижний корж смажьте полученным кремом, второй корж выложите сверху. Оставшимся кремом обмажьте весь торт.
To make the cake look more beautiful, sprinkle it with chocolate chips. Place fresh berries on top. If desired, you can add banana slices to them.
Чтобы торт смотрелся красивее, посыпьте его шоколадной стружкой. Сверху выложите свежие ягоды. По желанию к ним можно добавить дольки банана.