Prepare the necessary products. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Sift the flour through a sieve. Prepare the mixer.
Подготовьте необходимые продукты. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Муку просейте через сито. Приготовьте миксер.
Start preparing the custard. In a saucepan, combine eggs, simple sugar and vanilla. Stir. Add sifted flour and sour cream in portions. Mix well and place in a water bath. Simmer over low heat, stirring constantly, until mixture thickens, approximately 7-9 minutes. Then cool the cream to room temperature.
Начните готовить заварной крем. В сотейнике соедините яйца, простой и ванильный сахар. Перемешайте. Порционно введите просеянную муку и сметану. Хорошо перемешайте и поставьте на водяную баню. Уваривайте на слабом огне при постоянном помешивании, пока масса не станет густой, приблизительно 7-9 минут. Затем остудите крем до комнатной температуры.
Bring the cream to readiness. Beat the butter into a fluffy mass using a mixer. Then switch the appliance speed to medium and add the cooled cream mixture in small portions. Place the cream in the refrigerator to stabilize for 30-60 minutes.
Доведите крем до готовности. Сливочное масло взбейте в пышную массу при помощи миксера. Затем переключите скорость прибора на среднюю и небольшими порциями добавьте остывшую кремовую массу. Поставьте крем стабилизироваться в холодильник на 30-60 минут.
Use custard ice cream to decorate cakes or pastries.
Заварной крем-пломбир используйте для оформления тортов или пирожных.