Wash the eggs and separate the yolks from the whites. Cool the cream well in the refrigerator. Wash strawberries for decoration. Prepare a saucepan, saucepan, whipping cream, paper cups and wooden ice cream sticks.
Помойте яйца и отделите желтки от белков. Сливки хорошо охладите в холодильнике. Помойте клубнику для украшения. Приготовьте сотейник, кастрюлю, венчик для взбивания сливок, бумажные стаканчики и деревянные палочки для мороженого.
Prepare the custard mixture. Pour milk into a saucepan and place on low heat. Heat the milk without bringing it to a boil. Then immediately pour the milk into the yolks and stir quickly. Pour the mixture into a separate pan and place over medium heat. Cook, stirring constantly, for 4-5 minutes until smooth. Add salt, vanillin and powdered sugar. Remove the container from the heat into cold water to cool.
Приготовьте заварную массу. В сотейник влейте молоко, поставьте на медленный огонь. Прогрейте молоко, не доводя его до кипения. Затем сразу влейте молоко к желткам и быстро перемешайте. Перелейте массу в отдельную кастрюлю, поставьте на средний огонь. Варите, постоянно помешивая, 4-5 минут до однородной консистенции. Всыпьте соль, ванилин и сахарную пудру. Уберите емкость с огня в холодную воду для остывания.
Prepare the cream. Start whipping the cream slowly, gradually increasing the speed. Whisk until the cream becomes thick.
Подготовьте сливки. Начните медленно взбивать сливки, постепенно увеличивая скорость. Взбивайте, пока сливки не станут густыми.
Make classic ice cream. Mix the custard mixture with the cream. Pour into paper cups and refrigerate for 4 hours.
Приготовьте классическое мороженое. Смешайте заварную массу со сливками. Разлейте по бумажным стаканчикам, уберите в холодильник на 4 часа.
Decorate the classic ice cream with strawberries and serve with wooden ice cream sticks.
Классический пломбир украсьте ягодами клубники, подавайте с деревянными палочками для мороженого.