Prepare the ingredients for the sour cream ice cream. Remove the butter from the refrigerator to allow it to come to room temperature. Wash the chicken egg.
Подготовьте продукты для пломбира со сметаной. Масло достаньте из холодильника, чтобы оно нагрелось до комнатной температуры. Помойте куриное яйцо.
Make the custard base. Break the egg into a bowl and combine it with granulated sugar. Stir. Add sour cream and starch. Stir everything so that there are no lumps. Heat over medium heat while stirring constantly until the cream thickens. Cover the mixture with cling film so that the film fits tightly to the mixture. Place in the refrigerator until completely cooled for 30-40 minutes.
Сделайте заварную основу. Разбейте яйцо в миску и соедините его с сахарным песком. Перемешайте. Добавьте сметану и крахмал. Все размешайте, чтобы не было комочков. При постоянном помешивании нагревайте на среднем огне, пока крем не загустеет. Закройте массу пищевой пленкой так, чтобы пленка плотно прилегала к смеси. Уберите в холодильник до полного остывания на 30-40 минут.
Prepare ice cream with sour cream. Place the butter in a mixing bowl. Beat until fluffy, add vanilla. Combine the custard base with the whipped butter. Beat with a mixer until smooth, 2-3 minutes.
Приготовьте пломбир со сметаной. Масло переложите в чашу для миксера. Взбейте до пышного состояния, всыпьте ванилин. Соедините заварную основу со взбитым маслом. Взбейте миксером до однородной массы 2-3 минуты.
Use the ready-made ice cream with sour cream to decorate a cake, fill waffle rolls, eclairs with cream, decorate cakes, or simply mix with fruit and enjoy the amazing taste.
Готовым пломбиром со сметаной оформите торт, заполните кремом вафельные трубочки, эклеры, украсьте пирожные или просто смешайте с фруктами и наслаждайтесь удивительным вкусом.