Remove the meat in advance; it should be at room temperature. Wash the pork and dry it with paper towels. Wash and dry fresh herbs for serving.
Заранее достаньте мясо, оно должно быть комнатной температуры. Свинину вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Свежую зелень для подачи вымойте, обсушите.
Prepare the chops and marinate them. Cut the meat into portions 1-1.5 cm thick. Cover the pieces with cling film and go over them with a culinary hammer. Mix your favorite herbs, spices and salt, add lemon juice and olive oil. Rub the resulting mixture onto the chops and leave for at least 30 minutes.
Подготовьте отбивные и замаринуйте их. Мясо разрежьте на порционные кусочки толщиной 1-1,5 см. Накройте куски пищевой пленкой и пройдитесь по ним кулинарным молотком. Смешайте любимые травы, специи и соль, добавьте лимонный сок и оливковое масло. Полученной смесью натрите отбивные, оставьте минимум на 30 минут.
Fry the chops. Bread the meat in flour. Heat the grill pan well, spray it with oil and heat it up. Place the meat so that there is space between the pieces. Fry for 5 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Запанируйте мясо в муке. Хорошо разогрейте сковороду-гриль, сбрызните ее маслом и раскалите его. Выложите мясо так, чтобы между кусками было расстояние. Жарьте в течение 5 минут с каждой стороны.
Prepare the chops for serving. Wrap the fried meat in food foil, place in a deep container, cover with a lid and leave for 10 minutes.
Подготовьте отбивные к подаче. Обжаренное мясо заверните в пищевую фольгу, положите в глубокую емкость, накройте крышкой и оставьте на 10 минут.
Remove the chops from the foil, place on wide serving plates, and garnish with fresh herbs.
Отбивные освободите от фольги, выложите на широкие сервировочные тарелки, украсьте свежей зеленью.