Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the chicken fillet and dry on paper towels. Roast vegetables to serve.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Куриное филе вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Запеките овощи для подачи.
Prepare the chicken fillet. Cut the meat into slices 1-1.5 cm thick. Cover with cling film and beat with a mallet. Be careful not to tear the fillet. Sprinkle with pepper and salt and lightly rub the spices into the meat.
Подготовьте куриное филе. Мясо нарежьте пластинами толщиной 1-1,5 см. Накройте пищевой пленкой, отбейте кулинарным молоточком. Следите за тем, чтобы филе не порвалось. Посыпьте перцем и солью, слегка вотрите специи в мясо.
Fry the chops. Mix the egg with garlic sauce, dip the meat into the mixture. Then bread it in flour. Heat a frying pan with oil, fry the chops over low heat on both sides for 3 minutes.
Пожарьте отбивные. Яйцо смешайте с чесночным соусом, обмакните в смесь мясо. После чего запанируйте в муке. Раскалите сковороду с маслом, обжарьте отбивные на огне небольшой мощности с обеих сторон по 3 минуты.
Place the chops on serving plates and serve as an accompaniment to baked vegetables.
Отбивные выложите на порционные тарелки, подайте в качестве дополнения к запеченным овощам.