Prepare the meat. Defrost the pork, rinse it, remove films and fat. Cut into three pieces and beat them with a hammer on both sides. Wash the lemon and grate its zest on a fine grater. Prepare the foil.
Подготовьте мясо. Разморозьте свинину, промойте ее, очистите от пленок и жира. Разрежьте на три куска и отбейте их молоточком с двух сторон. Помойте лимон и натрите его цедру на мелкой терке. Подготовьте фольгу.
Marinate the meat. In a bowl, mix Dijon mustard, vegetable oil, honey and a teaspoon of lavender. Sprinkle with the juice of half a lemon. Mix well. Rub the chops with the resulting marinade and refrigerate for 2 hours.
Замаринуйте мясо. В миске смешайте дижонскую горчицу, растительное масло, мед и чайную ложку лаванды. Сбрызните соком половины лимона. Хорошо перемешайте. Натрите отбивные получившимся маринадом и поставьте в холодильник на 2 часа.
Bake the chops. Place pork on foil and baste with remaining marinade. Seal the ends of the foil so that the meat is wrapped, and bake the chops in the oven for 1.5-2 hours at 180 degrees. Remove the finished meat after the time has elapsed, remove it from the foil and serve.
Запеките отбивные. Положите свинину на фольгу и полейте остатками маринада. Концы фольги скрепите, чтобы мясо было обернуто, и запекайте отбивные в духовке в течение 1,5-2 часов при температуре 180 градусов. Достаньте готовое мясо по истечении времени, освободите от фольги и подайте на стол.
Chops will go well with noodles. When serving, sprinkle the remaining lavender on top of the dish.
Отбивные будут отлично сочетаться с вермишелью. При подаче посыпьте блюдо сверху оставшейся лавандой.