Thaw meat if necessary. Cut it into two portions and beat it with a hammer. Peel the garlic and chop finely. Prepare foil and cling film.
Разморозьте при необходимости мясо. Разрежьте его на две порции и отбейте молоточком. Очистите чеснок от шелухи и мелко нарежьте. Подготовьте фольгу и пищевую пленку.
Prepare the marinade. Mix wasabi with soy sauce. Rub the marinade over the beef and sprinkle with black pepper. Cover the bowl of marinated meat with cling film and refrigerate for 30 minutes.
Подготовьте маринад. Смешайте васаби с соевым соусом. Натрите говядину маринадом и посыпьте черным перцем. Затяните миску с замаринованным мясом пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 30 минут.
Fry the garlic. Spray the pan with oil and let it heat up thoroughly. Add the garlic and fry it for 1 minute until slightly golden brown.
Обжарьте чеснок. Сбрызните сковороду маслом и дайте хорошо нагреться. Выложите чеснок и обжаривайте его в течение 1-й минуты до слегка золотистого цвета.
Fry the chops. Place the chops in the pan with the garlic. Fry for 2-3 minutes on each side. Then wrap in foil and let them cool for 15 minutes.
Пожарьте отбивные. В сковороду к чесноку выложите отбивные. Жарьте по 2-3 минуты с каждой стороны. Затем оберните фольгой и дайте им остыть 15 минут.
Roast the sesame seeds. While the meat is resting, fry the sesame seeds in a dry frying pan for 1 minute.
Обжарьте кунжут. Пока мясо отдыхает, на сухой сковороде обжарьте семена кунжута в течение 1-й минуты.
Sprinkle the chops with sesame seeds. Serve with fresh garlic, as well as wasabi and soy sauce in small gravy boats.
Посыпьте отбивные кунжутом. Подавайте со свежим чесноком, а также с васаби и соевым соусом в маленьких соусниках.