Prepare the meat. Defrost the pork if necessary, rinse, remove films and fat. Cut into two pieces and beat them with a hammer. Peel and wash the onions and bell peppers. Cut the peppers and onions into cubes.
Подготовьте мясо. Разморозьте при необходимости свинину, промойте, очистите от пленок и жира. Разрежьте на два куска и отбейте их молоточком. Очистите и вымойте лук и сладкий перец. Нарежьте перец и лук на кубики.
Fry the chops. Heat the oil in a frying pan, add the pork and fry until golden brown on both sides over medium heat. Add chopped onion, fry for another 5 minutes. Add salt, pepper, chopped pepper and fry for 3 minutes.
Пожарьте отбивные. Разогрейте на сковороде масло, выложите свинину и обжарьте до румяной корочки с обеих сторон на среднем огне. Добавьте нарезанный лук, пожарьте еще 5 минут. Посолите, поперчите, всыпьте нарезанный перец и обжаривайте в течение 3 минут.
Finish cooking. Add barbecue sauce and mix well. Simmer for 10 minutes over low heat, covered with a lid.
Завершите приготовление. Влейте соус барбекю, хорошо перемешайте. Тушите в течение 10 минут на небольшом огне, накрыв крышкой.
Chops can be served with any side dish, but with a vegetable salad the dish will be light and will not overload the stomach.
Отбивные можно подавать с любым гарниром, но с овощным салатом блюдо будет легким и не перегрузит желудок.