Rinse the beef in cool water and let dry on paper towels. Peel and wash the onions, garlic and carrots. Rinse the cilantro and parsley well under running water and shake off. Cut the onion into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Finely chop the garlic with a knife. Chop parsley and cilantro. Rinse the quinoa thoroughly and transfer it to a sieve. Prepare a culinary hammer for beating, and a heat-resistant form for baking.
Говядину ополосните в прохладной воде и дайте обсохнуть на бумажных полотенцах. Репчатый лук, чеснок и морковь очистите и вымойте. Зелень кинзы и петрушки хорошо промойте под проточной водой и отряхните. Репчатый лук нарежьте небольшими кубиками. Морковь натрите на крупной терке. Чеснок мелко порубите ножом. Петрушку и кинзу нашинкуйте. Киноа тщательно промойте, переложив в сито. Для отбивания подготовьте кулинарный молоток, а для запекания — жаропрочную форму.
Prepare the meat. Cut the beef tenderloin into medallions 1.5 to 2 cm thick. Beat the meat with a hammer and rub all the pieces on all sides with 1 tsp. salt and 0.5 tsp. ground black pepper.
Подготовьте мясо. Говяжью вырезку порежьте на медальоны толщиной от 1,5 до 2 см. Отбейте мясо молотком и натрите все кусочки со всех сторон 1 ч. л. соли и 0,5 ч. л. черного молотого перца.
Fry vegetables and chops. Heat vegetable oil in a frying pan and add onion and garlic. Stirring, fry them for 5-6 minutes and then add the grated carrots. Fry the vegetables for another 6-7 minutes and then transfer to a separate plate. Place the chops in a hot frying pan and fry on each side until golden brown, about 5-7 minutes, making sure the meat does not burn.
Пожарьте овощи и отбивные. В сковороде разогрейте растительное масло и выложите лук с чесноком. Помешивая, обжарьте их в течение 5-6 минут, а затем добавьте тертую морковь. Жарьте овощи еще 6-7 минут, а затем переложите в отдельную тарелку. На горячую сковороду выложите отбивные и обжарьте с каждой стороны до золотистого цвета примерно по 5-7 минут, следя, чтобы мясо не пригорело.
Boil the quinoa. Place the washed quinoa in a saucepan and cover with water. Bring to a boil over medium heat, add 0.5 tsp salt. salt, reduce the heat to low and cook under a closed lid until half cooked until all the liquid has evaporated.
Отварите киноа. В кастрюлю выложите промытое киноа и залейте водой. На среднем огне доведите до кипения, посолите 0,5 ч. л. соли, убавьте огонь до минимума и варите под закрытой крышкой до полуготовности, пока не выпарится вся жидкость.
Bake the chops with quinoa. Preheat the oven to 180 degrees. Place the quinoa in a baking dish and spread the fried onions, garlic and carrots on top. Place the chops on top of the roast and sprinkle with chopped parsley and cilantro. Pour beef broth into the pan and place in a hot oven for 25-30 minutes.
Запеките отбивные с киноа. Разогрейте духовку до 180 градусов. В форму для запекания выложите киноа, сверху распределите обжарку из лука, чеснока и моркови. Поверх обжарки положите отбивные и посыпьте нарезанной петрушкой и кинзой. Налейте в форму говяжий бульон и поставьте в горячую духовку на 25-30 минут.
Serve the finished beef chops with quinoa hot, complementing the dish with a light vegetable salad.
Готовые отбивные из говядины с киноа подавайте к столу горячими, дополнив блюдо легким овощным салатом.