Wash the meat in cool water and dry with paper towels. To prepare the batter, sift the wheat flour and wash the chicken egg with soap. To serve, cut pickled cucumbers into slices. To beat the meat, prepare a wooden board, a culinary hammer and cling film.
Мясо вымойте в прохладной воде и обсушите с помощью бумажных полотенец. Пшеничную муку для приготовления кляра просейте, а куриное яйцо вымойте с мылом. Маринованные огурцы для подачи нарежьте кружочками. Для отбивания мяса подготовьте деревянную дощечку, кулинарный молоток и пищевую пленку.
Prepare the batter. In a deep bowl, beat a chicken egg and pour in dark beer. Gradually add flour, stirring the mixture to break up any lumps. Add dry ginger to the batter, 0.5 tsp. salt and mix well until smooth.
Приготовьте кляр. В глубокой миске взбейте куриное яйцо и влейте темное пиво. Постепенно добавляйте муку, размешивая смесь, чтобы разбить комочки. Добавьте к кляру сухой имбирь, 0,5 ч. л. соли и хорошо перемешайте до однородности.
Prepare the meat. Using a sharp knife, cut the pork into medallions approximately 1.5 cm thick. Place the meat on a wooden cutting board, cover with cling film and pound on both sides with a mallet. Season the chops with salt and pepper.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте острым ножом на медальоны толщиной примерно 1,5 см. Выложите мясо на деревянную разделочную доску, накройте пищевой пленкой и отбейте кулинарным молотком с обеих сторон. Отбивные посолите и поперчите.
Fry the chops. Heat vegetable oil in a frying pan. Dip each chop into the batter so that it covers the meat on all sides and place in a hot frying pan. Fry the meat on each side for 4-5 minutes over medium heat until golden brown.
Пожарьте отбивные. В сковороде разогрейте растительное масло. Каждую отбивную окуните в кляр так, чтобы он покрывал мясо со всех сторон, и выложите на горячую сковородку. Обжаривайте мясо с каждой стороны по 4-5 минут на среднем огне до золотистого цвета.
Serve pork chops in dark beer batter along with boiled potatoes. An appetizer of pickled cucumbers goes perfectly with these savory chops.
Отбивные из свинины в кляре из темного пива подавайте к столу вместе с отварным картофелем. К таким пикантным отбивным прекрасно подойдет закуска из маринованных огурцов.