Wash the pork pieces, dry and pound to a thickness of 1 cm. Rinse the lentils and soak for 30 minutes. Wash the peppers and tomatoes and remove the stem. Remove the seeds from the pepper. Then cut the peppers and tomatoes into 0.5x0.5 cm cubes. Wash and dry the cherry tomatoes and parsley for serving.
Куски свинины помойте, обсушите и отбейте до толщины 1 см. Чечевицу промойте и замочите на 30 минут. Перец и помидоры помойте и удалите плодоножку. У перца уберите семена. Затем перец и помидоры нарежьте кубиками 0,5х0,5 см. Помойте и обсушите томаты черри и петрушку для подачи.
Prepare the pork. Pour oil into the grill pan. Season the pork pieces with salt and pepper. Then fry the chops in a hot pan with olive oil for 7 minutes on each side. Place chops on a plate and let rest 10 minutes.
Приготовьте свинину. На сковороду-гриль налейте масло. Куски свинины натрите солью и перцем. Затем обжарьте отбивные на горячей сковороде с оливковым маслом по 7 минут с каждой стороны. Выложите отбивные на тарелку и дайте отдохнуть 10 минут.
Cook the lentils. Pour oil into a saucepan, heat it up and add bell peppers and tomatoes, fry for 5 minutes. Then add the lentils, pour in the water, add the parsley and salt. Cover with a lid and cook the lentils for about 40 minutes.
Сварите чечевицу. В сотейник налейте масло, разогрейте и выложите туда болгарский перец и помидоры, обжарьте в течение 5 минут. Затем всыпьте чечевицу, влейте воду, добавьте петрушку и посолите. Накройте крышкой и варите чечевицу примерно 40 минут.
Place the finished chop on a plate, place lentils with vegetables and cherry tomatoes next to it, and garnish the dish with a sprig of parsley.
Готовую отбивную выложите на тарелку, рядом выложите чечевицу с овощами и томаты черри, украсьте блюдо веточкой петрушки.