Rinse and dry the pork loin with a paper towel. Cut the meat into pieces no more than 1.5-2 cm thick so that there is a bone on each piece. Finely chop the parsley root into cubes.
Промойте и просушите бумажным полотенцем свиную корейку. Порежьте мясо на куски толщиной не более 1,5-2 см так, чтобы на каждом кусочке была косточка. Корень петрушки мелко нарежьте кубиками.
Marinate the meat. Mix soy sauce with a mixture of peppers, parsley root and mustard. Place the meat in a food container and pour the marinade over it so that the pieces are completely covered on all sides. Leave the container in the refrigerator for 60 minutes.
Замаринуйте мясо. Смешайте соевый соус со смесью перцев, корнем петрушки и горчицей. Выложите мясо в пищевой контейнер и залейте маринадом так, чтобы куски были полностью покрыты со всех сторон. Оставьте контейнер в холодильнике на 60 минут.
Fry the chops. Heat vegetable oil in a frying pan and add the marinated pieces of loin. Fry them on both sides for 3-4 minutes until golden brown. After this, reduce the heat and simmer the meat under the lid for another 10-15 minutes.
Пожарьте отбивные. Разогрейте на сковороде растительное масло и выложите промаринованные куски корейки. Обжаривайте их с обеих сторон по 3-4 минуты до появления румяной корочки. После этого уменьшите огонь и томите мясо под крышкой еще 10-15 минут.
Combine chops with a vegetable side dish and all kinds of spicy sauces - tkemali, adjika.
Сочетайте отбивные с овощным гарниром и всевозможными пикантными соусами — ткемали, аджикой.