Wash the pork neck, dry it, separate it from fat and films, cut it into 2 pieces, then beat it, add salt and pepper. Peel the onion and chop finely. Wash the mushrooms, remove dirt and cut into slices. Grate the cheese on a coarse grater. To serve, rinse and dry the parsley. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking dish with sunflower oil.
Свиную шею вымойте, обсушите, отделите от жира и пленок, разрежьте на 2 куска, затем отбейте, посолите и поперчите. Лук очистите и мелко нарежьте. Грибы промойте, удалите загрязнения и нарежьте пластинками. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку для подачи промойте и просушите. Духовку разогрейте до 180 градусов. Форму для запекания смажьте подсолнечным маслом.
Fry the chops. Heat a frying pan with vegetable oil. Place the chops in the pan and fry on both sides for 3 minutes. Remove from heat and transfer to a plate, leave for 5 minutes.
Обжарьте отбивные. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите на сковороду отбивные и обжарьте с двух сторон по 3 минуты. Снимите с огня и переложите на тарелку, оставьте на 5 минут.
Bake chops with mushrooms. In the pan where the chops were fried, fry the onion for 3-4 minutes. Mix chopped mushrooms with sour cream. Place the chops in a baking dish, top with onions, then mushrooms in sour cream. Sprinkle the chops with cheese and bake for 40 minutes.
Запеките отбивные с грибами. На сковороде, где жарились отбивные, обжарьте в течение 3-4 минут лук. Смешайте нарезанные грибы со сметаной. В форму для запекания выложите отбивные, сверху выложите лук, затем грибы в сметане. Посыпьте отбивные сыром и запеките в течение 40 минут.
Place the finished chops with mushrooms on a plate and garnish with a sprig of parsley.
Готовые отбивные с грибами выложите на тарелку и украсьте веточкой петрушки.