Drain liquid from olives. Rinse the greens and dry with a paper towel. Cut the smoked sausage into thin slices.
Слейте с маслин жидкость. Зелень ополосните и просушите с помощью бумажного полотенца. Копченую колбасу нарежьте тонкими кружочками.
Chop the parsley.
Порубите петрушку.
Chop the olives.
Измельчите маслины.
In a deep bowl, combine cheese, olives and parsley. Stir.
В глубокой миске соедините сыр, маслины и петрушку. Перемешайте.
Take a slice of sausage and place a teaspoon of filling on it.
Возьмите ломтик колбасы и выложите на него чайную ложку начинки.
Carefully wrap the filling into the sausage and secure with a toothpick.
Аккуратно заверните начинку в колбасу и закрепите зубочисткой.
Form all the rolls in this way.
Таким образом сформируйте все рулетики.
Place the appetizer on a plate. Garnish it with olives and basil leaves or any other herbs.
Выложите закуску на тарелку. Украсьте ее маслинами и листьями базилика или любой другой зелени.