If necessary, defrost the chanterelles for 2 hours in the refrigerator, squeeze out the water from them. Defrost chicken fillet in the refrigerator for 2 hours, wash well. Peel the onions. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 180 degrees.
Лисички при необходимости разморозьте в течение 2 часов в холодильнике, отожмите с них воду. Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, хорошо помойте. Репчатый лук почистите. Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the roast. Finely chop the onion. Cut the chanterelles into small pieces. Fry the onion in vegetable oil for 5 minutes, add the mushrooms, fry for another 10 minutes.
Приготовьте зажарку. Репчатый лук мелко покрошите. Лисички порежьте небольшими кусочками. Обжарьте на растительном масле лук в течение 5 минут, добавьте грибы, жарьте еще 10 минут.
Prepare the meat. Beat the chicken fillet with a kitchen hammer, add salt, add chicken seasoning, place in a baking dish, and place fried mushrooms on top.
Подготовьте мясо. Куриное филе отбейте кухонным молотком, посолите, добавьте приправу для курицы, выложите в форму для запекания, сверху выложите обжаренные грибы.
Prepare the sauce. In a saucepan, whisk the milk with the flour, white pepper, nutmeg and salt. Bring to a boil over medium heat, stirring constantly. Cook for 5 minutes until thickened.
Приготовьте соус. В сотейнике венчиком смешайте молоко с мукой, белым перцем, мускатным орехом и солью. Доведите на среднем огне до кипения, постоянно помешивая. Варите 5 минут до загустения.
Prepare chop with mushrooms. Spread the sauce over the fillets and sprinkle cheese on top. Place the pan with the chops in the oven and bake for 30 minutes.
Приготовьте отбивную с грибами. По филе распределите соус, присыпьте сверху сыром. Поставьте форму с отбивными в духовку и запекайте в течение 30 минут.
Serve the mushroom chop with mashed potatoes.
Подавайте отбивную с грибами с картофельным пюре.