Prepare the ingredients for the chops in cream. Wash the meat, dry it, cut into 4 portions. Peel the onion and chop finely.
Подготовьте продукты для отбивных в сливках. Мясо помойте, обсушите, нарежьте на 4 порционных куска. Лук почистите, мелко нашинкуйте.
Prepare the pork. Beat the meat, salt and pepper. Heat a frying pan with olive oil and butter. Place pork. Fry on both sides until golden brown. Remove the meat to a plate and cover with foil.
Приготовьте свинину. Мясо отбейте, посолите, поперчите. Разогрейте сковороду с оливковым и сливочным маслом. Выложите свинину. Обжарьте с двух сторон до румяного цвета. Уберите мясо в тарелку, прикройте фольгой.
Make the sauce. Place the onions in the frying pan where the meat was fried and fry for 2-3 minutes until golden brown. Add wine, mustard, cream. Stir. Season with salt and pepper according to your taste.
Сделайте соус. В сковороду, где жарилось мясо, выложите репчатый лук, жарьте 2-3 минуты до золотистого цвета. Добавьте вино, горчицу, сливки. Перемешайте. Посолите, поперчите, ориентируясь на свой вкус.
Cook the chops in cream. Place pieces of meat into the sauce. Cover with a lid and simmer until tender for 15-20 minutes over low heat.
Приготовьте отбивные в сливках. Выложите в соус куски мяса. Накройте крышкой, тушите до готовности 15-20 минут на слабом огне.
Before serving, sprinkle the creamed chops with dried parsley.
Перед подачей посыпьте отбивные в сливках сушеной петрушкой.