Prepare ingredients for minced chicken chops. Thaw the meat well if necessary.
Подготовьте продукты для отбивных из куриного фарша. Мясо хорошо разморозьте при необходимости.
Season the minced meat. Add salt and pepper to the meat. Stir. Beat it on the table 3-4 times.
Приправьте фарш. Добавьте к мясу соль, перец. Перемешайте. Отбейте об стол 3-4 раза.
Make the batter. Whisk the eggs in a bowl and add a little salt and pepper.
Сделайте кляр. Взболтайте в миске яйца, добавьте немного соли и перца.
Prepare ground chicken chops. Form the minced meat into balls of equal size. Dust the board with flour. Lay out the balls, press them with your palm so that they become flat cakes 5 mm thick. Sprinkle with flour. Prepare a hot frying pan with oil. Dip each tortilla in the egg and place in the pan. Fry on both sides until golden brown.
Приготовьте отбивные из куриного фарша. Из фарша сформируйте равного размера шарики. Припылите доску мукой. Выложите шарики, прижмите их ладонью так, чтобы они стали лепешками толщиной 5 мм. Обсыпьте мукой. Подготовьте горячую сковороду с маслом. Окуните каждую лепешку в яйцо, выложите на сковороду. Жарьте с двух сторон до золотистого цвета.
Serve the ground chicken chops with rice or farfalle pasta on the side.
Подавайте отбивные из куриного фарша с рисом или макаронами “фарфалле” на гарнир.