Wash and dry the turkey meat, cut into portions. Sift the flour into a separate plate. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the parsley and chop finely. Grease a microwave-safe dish with vegetable oil.
Помойте и обсушите мясо индейки, нарежьте порционными кусками. Муку просейте в отдельную тарелку. Сыр натрите на крупной терке. Зелень петрушки помойте, мелко порубите. Форму для микроволновой печи смажьте растительным маслом.
Prepare the meat for the chops. Beat the turkey slices with a kitchen mallet and sprinkle with salt and seasoning.
Подготовьте мясо для отбивных. Ломтики индейки отбейте кухонным молотком, посыпьте солью и приправой.
Make the batter. Break the eggs into a bowl, add milk to them, shake, add a little salt. In another container, combine cheese with parsley.
Сделайте кляр. Яйца разбейте в миску, добавьте к ним молоко, взболтайте, немного посолите. В другой емкости соедините сыр с зеленью петрушки.
Microwave the chops. Dip the chopped turkey pieces into the batter, then roll in flour and place in the pan. Set the temperature to maximum and cook for 5-7 minutes. Then turn the meat over, sprinkle with cheese and herbs and bake for another 2-3 minutes.
Приготовьте отбивные в микроволновке. Отбитые кусочки индейки окуните в кляр, затем обваляйте в муке и выложите в форму. Поставьте максимальную температуру и готовьте 5-7 минут. Затем переверните мясо, посыпьте сыром с зеленью и запекайте еще 2-3 минуты.
Serve microwaved chops with a side of rice.
Подавайте отбивные, приготовленные в микроволновке, с гарниром из риса.