Wash the pork and dry it with paper towels. Peel the garlic and pass through a press. Wash, dry, and chop vegetables and herbs for serving.
Свинину вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Овощи и зелень для подачи вымойте, обсушите, нарежьте.
Marinate the pork chops. Break the eggs into the garlic pulp, season with salt and pepper, mix well. Cut the meat into pieces 1-1.5 cm thick and beat well. Coat each piece generously with the mixture, place in a bowl, cover with cling film and refrigerate for at least 6 hours.
Замаринуйте свиные отбивные. В чесночную кашицу разбейте яйца, приправьте солью и перцем, хорошо перемешайте. Мясо нарежьте кусочками толщиной 1-1,5 см и хорошо отбейте. Щедро обмажьте каждый кусок полученной смесью, выложите их в миску, закройте ее пищевой пленкой и поставьте в холодильник минимум на 6 часов.
Cook the chops with garlic. Before frying, roll the meat in breadcrumbs. Heat the frying pan well, pour in the oil, let it heat up a little. Place the chops and fry on medium power until cooked through, approximately 2-3 minutes on each side.
Приготовьте отбивные с чесноком. Перед жаркой обваляйте мясо в сухарях. Хорошо разогрейте сковороду, налейте масло, дайте ему немного нагреться. Выложите отбивные и жарьте на средней мощности до готовности ориентировочно по 2-3 минуты с каждой стороны.
Serve the chop with garlic on wide flat plates along with chopped fresh vegetables and herbs.
Отбивную с чесноком подайте на широких плоских тарелках вместе с нарезкой из свежих овощей и зеленью.