Wash the chicken fillet, dry it on paper towels, cut into slices and beat a little. Cut the parchment into sheets that are the right size for frying the chops. Prepare vegetable stew to serve.
Куриное филе вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, нарежьте пластинками и немного отбейте. Нарежьте пергамент на листы, подходящие по размеру для жарки отбивных. Приготовьте овощное рагу для подачи.
Prepare the chops for grilling. In a deep bowl, stir together the pepper mixture, basil, oregano, rosemary and thyme. Melt the butter and brush the parchment sheets with it. Sprinkle the greased side with the dry mixture and salt. Place the meat on one half of the sheet and cover with the other half. Leave for 10 minutes.
Подготовьте отбивные к жарке. В глубокой миске перемешайте смесь перцев, базилик, орегано, розмарин и тимьян. Растопите масло и смажьте им листы пергамента. Посыпьте смазанную сторону сухой смесью и солью. Выложите на одну половину листа мясо, накройте сверху второй половиной. Оставьте на 10 минут.
Fry the chops in parchment. Heat the frying pan well, place the meat in the leaves on it, fry for 3 minutes on each side.
Пожарьте отбивные в пергаменте. Хорошо разогрейте сковороду, выложите на нее мясо в листочках, жарьте по 3 минуты с каждой стороны.
Remove the chops from the parchment, place on serving plates, and serve along with the vegetable stew.
Отбивные освободите от пергамента, выложите на порционные тарелки, подайте к столу вместе с овощным рагу.