Wash the turkey fillet and pat dry with paper towels. Prepare roasted vegetables to serve.
Филе индейки вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Приготовьте запеченные овощи для подачи.
Marinate the chops. Beat the egg with milk, salt, chicken seasoning, Provençal herbs and ground black pepper. Cut the turkey fillet into thin slices and beat lightly with a kitchen hammer. Place the pieces in the egg-milk mixture and leave for 30 minutes.
Замаринуйте отбивные. Яйцо взбейте с молоком, солью, приправой для курицы, прованскими травами и черным молотым перцем. Филе индейки нарежьте тонкими ломтиками, слегка отбейте кухонным молотком. Выложите кусочки в яично-молочную смесь и оставьте на 30 минут.
Fry the chops. Remove the meat from the marinade and coat each piece in breadcrumbs. Fry in vegetable oil for 3-4 minutes on each side. Drain on paper towels to remove excess oil.
Пожарьте отбивные. Извлеките мясо из маринада, каждый кусочек запанируйте в сухарях. Обжарьте на растительном масле по 3-4 минуты с каждой стороны. Выложите на бумажные полотенца, чтобы удалить излишки масла.
Serve turkey chops with a side dish of roasted vegetables.
Отбивные из индейки подайте с гарниром из запеченных овощей.