Peel the onion and cut into small strips. Wash and finely chop the greens. Peel the peppers, tomatoes and cut into small cubes. To prevent the pita bread from getting soggy when assembling, remove the tomato seeds.
Очистите лук и нарежьте мелкой соломкой. Промойте и мелко порубите зелень. Очистите перец, помидоры и нарежьте мелкими кубиками. Чтобы лаваш не размок при сборке, удалите семена томатов.
Heat the olive oil in a frying pan, add the minced chicken, add Tabasco, black pepper and fry the minced meat, stirring occasionally, for 7 minutes. Place the finished minced meat into a deep bowl.
Разогрейте в сковороде оливковое масло, выложите куриный фарш, добавьте табаско, черный перец и обжаривайте фарш, помешивая, в течение 7 минут. Готовый фарш переложите в глубокую миску.
Fry the onion in hot oil until golden brown, then add the peppers, tomatoes and simmer all together for 10 minutes. Add herbs, minced meat, mustard, salt and pepper. Mix well and leave on fire for 3 minutes.
На разогретом масле обжарьте лук до золотистой корочки, затем выложите перец, помидоры и тушите все вместе в течение 10 минут. Добавьте зелень, фарш, горчицу, посолите и поперчите. Хорошо перемешайте и оставьте на огне на 3 минуты.
Form a burrito: place a mixture of minced meat and vegetables on sheets of pita bread and roll into rolls. Brown them in a frying pan until golden on all sides and serve.
Сформируйте буррито: выкладывайте на листы лаваша смесь фарша и овощей и сворачивайте в роллы. Подрумяньте их на сковороде до золотистого цвета со всех сторон и подавайте.