Thoroughly clean the chop liver from the film and rinse under cool water. Then cut it into pieces 1-1.5 cm thick. Peel and wash the garlic and onions, rinse the green onions. Prepare a kitchen hammer and frying pan.
Тщательно очистите печень для отбивных от пленки и промойте под прохладной водой. Затем нарежьте ее кусочками толщиной по 1-1,5 см. Очистите и помойте чеснок и репчатый лук, зеленый лук ополосните. Подготовьте кухонный молоток и сковороду для жарки.
Prepare the chops. Place the liver pieces in a bag in one layer. After this, carefully beat it off so that the pieces are not damaged. Pass the garlic through a press, then mix it with mayonnaise. Season the finished chops with salt and pepper to taste, brush with sauce and leave for 15 minutes.
Подготовьте отбивные. Кусочки печени поместите в пакет в один слой. После этого аккуратно отбейте ее, чтобы кусочки не повредились. Чеснок пропустите через пресс, после чего смешайте его с майонезом. Готовые отбивные посолите и поперчите по вкусу, смажьте соусом и оставьте на 15 минут.
Fry the liver chops. Place flour on a plate. Dip the liver chops in it. Then place them in a hot frying pan with vegetable oil. Fry the chops for 5 minutes on each side.
Обжарьте отбивные из печени. Муку высыпьте на тарелку. Обваляйте в ней печеночные отбивные. Затем выложите их на горячую сковороду с растительным маслом. Обжаривайте отбивные по 5 минут с каждой стороны.
Use vegetables for garnish. Chop two types of onions, then lightly fry them in a frying pan in a little oil. Place the finished chops on a plate, place the side dish on top, and then serve the dish.
Для гарнира используйте овощи. Нарежьте два вида лука, после чего слегка обжарьте их на сковороде в небольшом количестве масла. Готовые отбивные выложите на тарелку, сверху разложите гарнир, после чего подайте блюдо к столу.