Rinse the chicken fillet, dry it with a paper towel, cut it into several pieces, and then lightly pound it. Salt the meat to taste, add dry herbs or spicy spices if desired. Wash and dry the lettuce and dill for serving. Prepare the pan.
Куриное филе промойте, обсушите с помощью бумажного полотенца, разрежьте на несколько частей, после чего слегка отбейте. Посолите мясо по вкусу, по желанию добавьте сухие травы или пряные специи. Помойте и обсушите листья салата и укроп для подачи. Подготовьте сковороду.
Prepare the meat. Take two small plates, beat a chicken egg in one, and add flour to the other. Dredge the fillets first in the egg and then in the flour until they completely cover the meat.
Подготовьте мясо. Возьмите две небольшие тарелки, в одной взболтайте куриное яйцо, а в другую всыпьте муку. Обваляйте филе сначала в яйце, а затем в муке, чтобы они полностью покрыли мясо.
Fry the fillet. Pour sunflower oil into a frying pan and heat it. Then place the chops and fry them on both sides until golden brown.
Обжарьте филе. В сковороду влейте подсолнечное масло, разогрейте ее. Затем выложите отбивные, обжарьте их с обеих сторон до золотистой корочки.
To make the dish look more beautiful and appetizing, serve it with herbs. To do this, place the lettuce leaves on a plate and distribute the chicken chops on top. Dill can be chopped or a whole sprig placed on the meat.
Чтобы блюдо смотрелось красивее и аппетитнее, подайте его с зеленью. Для этого выложите листья салата на тарелку, а сверху распределите куриные отбивные. Укроп можно порубить или положить на мясо целую веточку.