Clean the turkey fillet from veins and skin, rinse, cut, and then beat each part. Place the meat in a deep bowl and pour in mayonnaise. Leave the fillet to marinate, preferably overnight. Wash tomatoes, cucumbers and dill to serve. Also, take a frying pan to prepare the dish.
Филе индейки очистите от жилок и кожицы, ополосните, нарежьте, после чего отбейте каждую часть. Переложите мясо в глубокую миску, залейте майонезом. Оставьте филе мариноваться, лучше всего — на ночь. Помойте помидоры, огурцы и укроп для подачи. Также для приготовления блюда возьмите сковороду.
Bread the chops. Place breadcrumbs on a plate. Season the fillet pieces with salt and pepper to taste, then roll them in breadcrumbs until they completely cover the meat.
Запанируйте отбивные. Выложите на тарелку панировочные сухари. Кусочки филе посолите и поперчите по вкусу, затем обваляйте их в сухарях так, чтобы они полностью покрыли мясо.
Fry the meat. Pour vegetable oil into a frying pan and heat it over medium heat. Then place the chops, fry them on both sides until golden brown - this will take about 4-5 minutes on each side.
Обжарьте мясо. На сковороду налейте растительное масло, разогрейте ее на среднем огне. Затем выложите отбивные, обжарьте их с двух сторон до золотистой корочки — это займет около 4-5 минут на каждую сторону.
Serve the flavorful chops with a light vegetable salad. For the salad, chop the tomatoes and cucumbers, chop the dill. Mix vegetables with herbs, season the salad with vegetable oil, and salt to taste.
Подавайте ароматные отбивные вместе с легким овощным салатом. Для салата нарежьте помидоры и огурцы, порубите укроп. Смешайте овощи с зеленью, заправьте салат растительным маслом, посолите по вкусу.