Wash the meat under running water and dry with paper towels. Peel the potatoes and wash them well. Wash chicken eggs with baking soda or a special food detergent. Wash the lettuce leaves, radishes and fresh cucumbers for serving well and dry. Cut the cucumbers lengthwise into 4 parts, cut the radishes into large pieces. Prepare a potato grater, cling film or plastic bag, and a meat mallet.
Мясо вымойте под проточной водой, обсушите бумажными полотенцами. Картофель очистите от кожуры и хорошо вымойте. Куриные яйца вымойте с пищевой содой или специальным средством для мытья пищевых продуктов. Листья салата, редис и свежие огурцы для подачи хорошо вымойте и обсушите. Огурцы разрежьте вдоль на 4 части, редис нарежьте крупными кусками. Подготовьте терку для картофеля, пищевую пленку или полиэтиленовый пакет и кулинарный молоток для отбивания мяса.
Prepare the meat. Cut the pork into steaks 4-5 mm thick, place on a work surface, cover with cling film or put in a bag and beat on both sides with a mallet. Salt the meat on both sides with 0.5 tsp. salt and pepper with half the pepper mixture.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте на стейки толщиной 4-5 мм, положите на рабочую поверхность, накройте пищевой пленкой или положите в пакет и отбейте с двух сторон кулинарным молотком. Мясо с обеих сторон посолите 0,5 ч. л. соли и поперчите половиной смеси перцев.
Prepare the potatoes. Grate the potatoes on a medium grater. Place sour cream, chicken eggs, grated potatoes and the remaining salt and pepper mixture into a deep bowl. Mix well.
Подготовьте картофель. Картофель натрите на средней терке. В глубокую миску выложите сметану, куриные яйца, тертый картофель и оставшиеся соль и смесь перцев. Хорошо перемешайте.
Fry the chops with potatoes. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the pork chops in a hot frying pan; evenly place the mixture of potatoes, sour cream and eggs on each piece of meat. Fry the meat on one side over medium heat for 6-7 minutes, then carefully turn the chops over and fry on the other side along with the potatoes for another 10-12 minutes until golden brown.
Пожарьте отбивные с картошкой. В сковороде разогрейте растительное масло. На горячую сковороду выложите отбивные из свинины, на каждый кусок мяса равномерно уложите массу из картофеля, сметаны и яиц. Обжарьте мясо с одной стороны на среднем огне 6-7 минут, затем аккуратно переверните отбивные и обжарьте с другой стороны вместе с картофелем еще 10-12 минут до золотистой корочки.
Place the finished chops under a “fur coat” of grated potatoes on a serving plate or dish lined with lettuce. Serve the meat and potatoes hot along with fresh cucumbers and radishes.
Готовые отбивные под "шубой" из тертого картофеля выложите на порционную тарелку или блюдо, застеленное листовым салатом. Подавайте мясо с картофелем горячим вместе со свежими огурцами и редисом.