Peel the onion and cut into thin strips. Peel the potatoes, cut them and tomatoes into small slices. Finely grate the cheese. Preheat the oven to 180°C and prepare a baking dish.
Очистите лук и нарежьте тонкой соломкой. Очистите картофель, нарежьте его и помидоры небольшими кружочками. Мелко натрите сыр. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте форму для запекания.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion until golden brown. Add the minced meat and, stirring constantly, fry for 5 minutes, then add salt and mix well.
Разогрейте растительное масло на сковороде и обжарьте лук до золотистой корочки. Добавьте фарш и, постоянно помешивая, обжаривайте в течение 5 минут, затем посолите и хорошенько перемешайте.
Place the minced meat with onions in a baking dish, spread potatoes and tomatoes on top, coat with mayonnaise and sprinkle with cheese. Place in the oven for 30 minutes, preheated to 180°C.
Фарш с луком выложите в форму для запекания, поверх распределите картофель и помидоры, промажьте майонезом и посыпьте сыром. Отправьте на 30 минут в духовку, разогретую до 180°C.
Serve the dish hot, sprinkled with herbs if desired.
Подавайте блюдо горячим, по желанию присыпав зеленью.