Thaw the pork in the refrigerator for 5 hours, wash and dry. Peel the garlic. Wash the chicken eggs. Prepare a hammer for beating.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте и обсушите. Чеснок почистите. Куриные яйца помойте. Подготовьте молоток для отбивания.
Prepare the meat. Cut the pork into pieces 1 cm thick, beat well on both sides.
Подготовьте мясо. Свинину разрежьте на куски толщиной 1 см, хорошо отбейте с двух сторон.
Marinate the meat. Pass the garlic through a press. Mix garlic with spices and vegetable oil. Coat the meat, cover with cling film and leave for 30 minutes.
Замаринуйте мясо. Чеснок пропустите через пресс. Смешайте чеснок со специями и растительным маслом. Обмажьте мясо, накройте пищевой пленкой и оставьте на 30 минут.
Prepare to fry. Turn on the "fry" mode in the multicooker and heat it up. In one bowl, beat the eggs with sour cream, add flour to another, and breadcrumbs into a third.
Подготовьтесь к обжариванию. Включите режим "жарка" в мультиварке и разогрейте ее. В одной тарелке взбейте яйца со сметаной, в другую насыпьте муку, в третью — панировочные сухари.
Fry the chops. Salt the meat. Dip each piece in flour, then dip in egg, then in breadcrumbs. Fry the meat in a slow cooker in vegetable oil for 15 minutes. Then turn the meat over and fry for another 10 minutes.
Обжарьте отбивные. Мясо посолите. Каждый кусок обваляйте в муке, затем окуните в яйцо, после этого в панировочные сухари. Обжарьте мясо в мультиварке на растительном масле 15 минут. Потом переверните мясо и жарьте еще 10 минут.
Serve the chops in the slow cooker with vegetable salad.
Подавайте отбивные в мультиварке с овощным салатом.