Thaw pork in the refrigerator for 8 hours. Wash and dry the lettuce leaves. Preheat the grill well.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 8 часов. Листья салата помойте и обсушите. Гриль хорошо разогрейте.
Prepare the meat. Cut the pork into pieces 1 cm thick. Beat each piece well on both sides.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте на куски толщиной 1 см. Хорошо отбейте каждый кусок с двух сторон.
Marinate the meat. Mix water with mustard, soy sauce, sugar and paprika. Place the meat in the marinade and leave for 3 hours.
Замаринуйте мясо. Смешайте воду с горчицей, соевым соусом, сахаром и паприкой. Положите в маринад мясо, оставьте на 3 часа.
Fry the chops. Grease the grill grate with vegetable oil. Place the meat on it, turn the chops every 2-3 minutes. Fry each piece for 20 minutes in total.
Обжарьте отбивные. Смажьте решетку гриля растительным маслом. Выложите на него мясо, переворачивайте отбивные каждые 2-3 минуты. Всего жарьте каждый кусок по 20 минут.
Serve chops on lettuce leaves.
Подавайте отбивные на листьях салата.