Prepare the ingredients for the egg chop. Cut the meat into pieces 2 cm thick. Pour flour into a separate plate.
Подготовьте продукты для отбивной с яйцом. Мясо разделайте на куски в 2 см толщиной. В отдельную тарелку насыпьте горкой муку.
Beat the meat. Cover the pieces with cling film and beat them off. Season with salt and pepper as desired.
Отбейте мясо. Закройте куски пищевой пленкой и отбейте. Приправьте солью и перцем, как требует вкус.
Prepare chops with egg. Add a pinch of salt to the eggs and stir. Coat the veal pieces with flour, then dip them in the eggs and place them in a well-heated frying pan with oil. Fry on both sides until the meat is cooked and golden brown. Turn the fillets twice at a time.
Приготовьте отбивные с яйцом. К яйцам бросьте щепотку соли и размешайте. Куски телятины покройте мукой, затем окуните их в яйца и выложите на хорошо разогретую сковороду с маслом. Обжаривайте с двух сторон до готовности мяса и румяного цвета. Переворачивайте филе по два раза.
Serve the egg chops with fried potatoes.
Подавайте отбивные с яйцом с жареной картошкой.