Prepare ingredients for chicken chop. Wash the fillet and dry it. This should be a wide piece, 2-3 cm thick. Cut the tomatoes into slices, mushrooms into medium slices, peppers into strips. Finely chop the greens. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте продукты для отбивной из курицы. Филе помойте, обсушите. Это должен быть широкий кусок, толщиной 2-3 см. Помидоры нарежьте дольками, грибы — средними ломтиками, перец — полосками. Зелень мелко порубите. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the meat. Place chicken fillet on a board. Cover with cling film and beat.
Подготовьте мясо. Филе курицы выложите на доску. Накройте пищевой пленкой и отбейте.
Bread the chicken. Mix flour, salt, paprika, pepper, garlic powder and herbs de Provence. Roll a piece of meat in this mixture. Beat the egg with salt. Dip chicken into egg mixture. Breaded with breadcrumbs.
Запанируйте курицу. Смешайте муку, соль, паприку, перец, чесночный порошок и прованские травы. Обваляйте в этой смеси кусок мяса. Взбейте яйцо с солью. Обмакните в яичную смесь курицу. Запанируйте сухарями.
Prepare the chicken for roasting. In a frying pan with oil, fry the breaded fillet on both sides until cooked, 10-15 minutes.
Подготовьте курицу для запекания. В сковороде с маслом обжарьте запанированное филе с двух сторон до готовности 10-15 минут.
Cook the chicken chop in the oven. Place ketchup on the fried fillet and distribute evenly. Place like on a pizza: mushrooms, tomatoes, peppers, herbs. Sprinkle grated cheese on top. Bake in the oven at 200 degrees for 10 minutes.
Приготовьте отбивную из курицы в духовке. Выложите на обжаренное филе кетчуп, равномерно распределите. Разместите, как на пицце: грибы, помидоры, перец, зелень. Сверху посыпьте тертым сыром. Запекайте в духовке при 200 градусах 10 минут.
Place a lettuce leaf on a plate, place the prepared chicken chop on top and serve.
Выложите на тарелку лист салата, сверху разместите готовую отбивную из курицы и подайте к столу.