Prepare ingredients for beef chops. Cut the meat into thin pieces no more than 1 cm thick.
Подготовьте продукты для отбивных из говядины. Мясо нарежьте тонкими кусками не больше 1 см толщиной.
Prepare the meat. Dip beef fillet on both sides in semolina, then beat on both sides.
Подготовьте мясо. Филе говядины обмакните с двух сторон в манную крупу, затем отбейте с двух сторон.
Make the batter. Mix egg, pepper, salt, mustard.
Сделайте кляр. Смешайте яйцо, перец, соль, горчицу.
Prepare beef chops. Dip the meat again into the semolina and then into the batter. Place in a hot frying pan and fry over medium heat on both sides until the meat is cooked through.
Приготовьте отбивные из говядины. Обмакните мясо снова в манку, а затем в кляр. Выложите на раскаленную сковороду, обжарьте на среднем огне с двух сторон до готовности мяса.
Divide the cooked beef chops among plates with the roasted potatoes and halved cherry tomatoes. Top the dish with dill.
Разложите готовые отбивные из говядины по тарелкам с жареным картофелем и помидорами черри, разрезанными пополам. Сверху украсьте блюдо зеленью укропа.