Prepare ingredients for chicken breast chops. Cut the fillet into slices 2 cm thick. Squeeze the juice from half the lemon. Place coconut flakes on a plate.
Подготовьте продукты для отбивных из куриной грудки. Филе нарежьте ломтиками толщиной 2 см. Выжмите из половины лимона сок. Кокосовую стружку насыпьте в тарелку.
Marinate the meat. Beat the chicken fillet. Sprinkle with salt and chicken seasoning. Sprinkle with lemon juice. Place in the refrigerator for 2-3 hours.
Замаринуйте мясо. Куриное филе отбейте. Посыпьте солью и приправой для курицы. Сбрызните лимонный соком. Уберите в холодильник на 2-3 часа.
Make the batter. Using a blender, combine the egg, coconut milk, salt and rice flour. You should get a mass of consistency of liquid sour cream.
Сделайте кляр. С помощью блендера смешайте яйцо, кокосовое молоко, соль и рисовую муку. Должна получится масса консистенции жидкой сметаны.
Prepare chicken breast chops. Heat a frying pan with oil. Dip the chops in the batter, then roll in coconut. Fry on each side for 2 minutes until golden brown. Then place the chops on a baking sheet and cover with foil. Bake at 200 degrees for 15 minutes.
Приготовьте отбивные из куриной грудки. Разогрейте сковороду с маслом. Отбивные окуните в кляр, затем обваляйте в кокосовой стружке. Жарьте с каждой стороны по 2 минуты до золотистой корочки. После выложите отбивные на противень, закройте фольгой. Запекайте при 200 градусах 15 минут.
Serve chicken breast chops with sweet and sour sauce.
Подавайте отбивные из куриной грудки с кисло-сладким соусом.