Wash the chicken fillet and cut into slices. Soak the prunes for 30 minutes in cold water. Drain the water, dry the fruits with a paper towel and cut. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the dill and parsley, separate the thin branches from the stem.
Куриное филе промойте и нарежьте ломтиками. Чернослив замочите на 30 минут в холодной воде. Воду слейте, плоды обсушите бумажным полотенцем и нарежьте. Сыр натрите на крупной терке. Вымойте укроп и петрушку, отделите тонкие веточки от стебля.
Prepare the meat. Beat the fillet on both sides. Pepper and salt the meat. Break the eggs into a separate bowl. Pour flour into another. Heat a frying pan with oil. Dip the fillet pieces first into the eggs and then into the flour and fry them on both sides over high heat for 4 minutes each.
Подготовьте мясо. Филе отбейте с двух сторон. Поперчите и посолите мясо. Яйца разбейте в отдельную миску. В другую насыпьте муку. Нагрейте сковороду с маслом. Обмакните кусочки филе сначала в яйца, а затем в муку и обжарьте их с двух сторон на сильном огне по 4 минуты каждый.
Make the filling for the chops. Combine prunes with mayonnaise and cheese, mix.
Сделайте начинку для отбивных. Чернослив соедините с майонезом и сыром, перемешайте.
Prepare chicken chops. Cover a baking sheet with parchment. Place the fried chops on it. Place cheese and prune filling on top. Bake at 180 degrees for 10-15 minutes until the cheese turns brown.
Приготовьте отбивные с куриным филе. Противень застелите пергаментом. Выложите на него обжаренные отбивные. Сверху разместите начинку из сыра и чернослива. Запекайте при 180 градусах 10-15 минут до приобретения сыром коричневого цвета.
Before serving, garnish the chops with chicken fillet and prunes with dill and parsley.
Перед подачей украсьте отбивные с куриным филе и черносливом зеленью укропа и петрушки.