Wash the meat well, dry it, cut thinly into equal, wide slices. Beat it well. Peel the garlic and chop it. Wash the lemon and squeeze the juice out of it.
Мясо хорошо помойте, обсушите, нарежьте тонко на равные, широкие пластинки. Хорошо отбейте. Чеснок почистите, измельчите. Помойте лимон и выжмите из него сок.
Marinate the pork. Take a pan and place a layer of pork on the bottom. Sprinkle with salt, pepper, garlic, and lemon juice. Lay out the next layer and do the same. Layer the meat in layers with the spices until all the pork is gone. Refrigerate overnight or for 7-9 hours.
Замаринуйте свинину. Возьмите кастрюлю, выложите на дно слой свинины. Посыпьте солью, перцем, чесноком, сбрызните лимонным соком. Выложите следующий слой и проделайте то же самое. Выкладывайте мясо послойно с пряностями до тех пор, пока вся свинина не закончится. Уберите в холодильник на ночь или на 7-9 часов.
Prepare pork chops. Heat a frying pan without oil. Fry the pork pieces on both sides for 5-7 seconds.
Приготовьте отбивные из свинины. Раскалите сковороду без масла. Обжарьте кусочки свинины с двух сторон в течение 5-7 секунд.
Serve the chops with a side dish of stewed cabbage and fluffy rice immediately after cooking.
Подавайте отбивные с гарниром из тушеной капусты и рассыпчатого риса сразу после приготовления.