Wash the meat and cut it into pieces for chops. Beat the meat with a hammer on both sides. Peel the onion, rinse, cut into half rings. Wash the tomatoes, cut into round slices. Peel, wash and finely chop the mushrooms. Grate the cheese on a fine grater. Wash the parsley and separate the leaves from the stems. Grease a baking sheet with vegetable oil.
Помойте мясо и разрежьте его на кусочки для отбивных. Отбейте мясо молотком с двух сторон. Лук почистите, ополосните, нарежьте полукольцами. Помидоры помойте, нарежьте круглыми ломтиками. Грибы почистите, помойте, мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Петрушку помойте и отделите листики от стеблей. Смажьте противень растительным маслом.
Marinate the meat. Mix salt, mustard, butter, sour cream and suneli hops in a bowl. Rub this mixture over the chops. Close the bowl with the pork and leave to marinate at room temperature for 2-3 hours.
Замаринуйте мясо. Смешайте в миске соль, горчицу, масло, сметану и хмели-сунели. Натрите этой смесью мясо для отбивных. Миску со свининой закройте, оставьте мариноваться при комнатной температуре 2-3 часа.
Cook the chops in the oven. Place the chopped and marinated pieces of meat on a baking sheet and brush them with mayonnaise. Place onions on top, then tomato rings, and mushrooms as the last layer. Sprinkle cheese on top. Bake at 180 degrees for 20-30 minutes.
Приготовьте отбивные в духовке. Выложите на противень отбитые и замаринованные кусочки мяса, смажьте их майонезом. Сверху разместите лук, затем кольца помидоров, а последним слоем — грибы. Посыпьте сверху сыром. Запекайте при 180 градусах 20-30 минут.
Before serving, garnish each chop with a parsley leaf.
Перед подачей украсьте каждую отбивную листиком петрушки.