Place the mushrooms in a deep container, fill with water, and carefully remove dirt using a dishwashing sponge. Use a knife to remove all signs of worms and spoilage. Cut large specimens into pieces. Peel the garlic. Prepare sterilized 1 liter jars and plastic lids. Wash the green onions and chop finely.
Грибы положите в глубокую емкость, залейте водой, тщательно удалите загрязнения при помощи губки для мытья посуды. Ножом уберите все признаки червивости и порчи. Крупные экземпляры нарежьте кусочками. Чеснок очистите от шелухи. Подготовьте стерилизованные банки объемом 1 л и пластмассовые крышки. Зеленый лук помойте и мелко нарежьте.
Boil the milk mushrooms. Place the mushrooms in a saucepan and add water so that they float freely. Add 3 tbsp. l. salt, dill umbrellas, garlic, bay leaf, peppercorns. Stir until the salt dissolves. Place on the fire, bring to a boil and simmer over low heat for 20 minutes.
Отварите грузди. Переложите грибы в кастрюлю, залейте водой так, чтобы они свободно там плавали. Добавьте 3 ст. л. соли, зонтики укропа, чеснок, лавровый лист, перец горошком. Перемешайте до растворения соли. Поставьте на огонь, доведите до кипения и варите на слабом огне 20 минут.
Salt the milk mushrooms. Place mushrooms in layers in jars, caps down. Sprinkle each layer with salt. Fill the jars and top with brine. Close with nylon lids and let cool completely.
Засолите грузди. В банки слоями выкладывайте грибы шляпками вниз. Каждый слой присыпайте солью. Заполните банки, сверху залейте рассолом. Закройте капроновыми крышками и дайте полностью остыть.
Serve the salted milk mushrooms in a glass salad bowl, garnishing them with chopped green onions.
Подавайте соленые грузди в стеклянном салатнике, украсив их нарезанным зеленым луком.