Prepare ingredients for quick focaccia. Cut salami and mozzarella into slices. Sift the flour.
Подготовьте продукты для быстрой фокаччи. Салями и моцареллу нарежьте пластинками. Муку просейте.
Make the dough. In a bowl, combine milk, water, sugar, salt, baking powder and flour. Knead.
Сделайте тесто. В миске соедините молоко, воду, сахар, соль, разрыхлитель и муку. Замесите.
Make a quick focaccia. Using a knife, cut the dough into two parts - make one larger, the other smaller. Roll out a larger portion into a circle the size of a frying pan. Roll out the second part of the dough too and set aside. Grease the pan with oil. Lay out the dough, making low sides. Brush with tomato paste and evenly distribute salami and cheese on top. Place the second circle of dough on top of the filling. Pinch the sides of the bottom layer with the top one. Drizzle olive oil on top and spread with a brush. Cook covered for 7-8 minutes on each side until golden brown.
Приготовьте быструю фокаччу. Тесто ножом разрежьте на две части — одну сделайте побольше, другую поменьше. Порцию побольше раскатайте в круг размером со сковороду. Вторую часть теста тоже раскатайте и отложите в сторону. Сковороду смажьте маслом. Выложите тесто, сделав невысокие бортики. Смажьте томатной пастой, сверху равномерно распределите салями и сыр. Второй круг теста уложите поверх начинки. Бортики нижнего слоя защипните с верхним. Сверху полейте оливковым маслом и расмажьте кисточкой. Готовьте под крышкой 7-8 минут с каждой стороны до румяности.
Sprinkle the quick focaccia with hot pepper and garlic before serving. This is how the flatbread is prepared in the town of Recco in Liguria, where Focaccia di Recco comes from.
Перед подачей посыпьте быструю фокаччу острым перцем и чесноком. Именно так готовят лепешку в городе Рекко в Лигурии, откуда родом Focaccia di Recco.