Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Eggplant with minced meat Баклажан с фаршем

Баклажан с фаршем Eggplant with minced meat

You can simply prepare an interesting appetizer for the table from eggplants with minced meat. This serving will pleasantly surprise guests with its originality and delicate taste. To prepare an eggplant composition, no special skills or dexterity are required. All you need is a sharp knife and a little time. These vegetables have the property of being bitter. Young eggplants, freshly picked from the bush, are the best option. If vegetables are bought in a store or have been lying around for a long time after picking, sprinkle the pulp with salt and then rinse with water.


Можно приготовить интересную закуску из баклажанов с фаршем, которая отлично украсит стол и приятно удивит гостей своим оригинальным вкусом. Для создания такой композиции из баклажанов не требуется особых навыков — достаточно терпения и минимального времени. Нужны только острый нож и немного усилий. Баклажаны склонны к горьковатому привкусу, поэтому молодые плоды, свежие с куста, подходят лучше всего. Если овощи куплены в магазине или лежат уже продолжительное время, мякоть можно посыпать солью, а затем тщательно промыть водой.


Steps / Шаги:

  1. Prepare ingredients for eggplant with minced meat. Peel the onions, carrots and garlic. Grind on a grater.
    Подготовьте продукты для баклажанов с фаршем. Репчатый лук, морковь и чеснок почистите. Измельчите на терке.
  2. Prepare the minced meat. Place meat, onion, carrots, garlic, salt, pepper and 2 tbsp in a bowl. l. vegetable oil. Mix with your hands into a homogeneous mass.
    Подготовьте фарш. Выложите в миску мясо, лук, морковь, чеснок, соль, перец и 2 ст. л. растительного масла. Перемешайте руками в однородную массу.
  3. Prepare the eggplants. Cut the vegetables in half lengthwise. Then cut each half into half rings, without cutting through the slices all the way through. You should get an accordion of eggplants.
    Подготовьте баклажаны. Разрежьте овощи вдоль на две половины. Затем каждую половину нарежьте полукольцами, не прорезая ломтики до конца. Должна получиться гармошка из баклажанов.
  4. Make the sauce. Mix tomato paste, salt, pepper, 1 tbsp. l. vegetable oil, water.
    Сделайте соус. Смешайте томатную пасту, соль, перец, 1 ст. л. растительного масла, воду.
  5. Prepare eggplants with minced meat. Place the eggplants in a deep baking dish. Place the minced meat in the slots of the vegetable accordion. Pour in tomato sauce. Bake at 180 degrees for 35 minutes.
    Приготовьте баклажаны с фаршем. Баклажаны переложите в глубокую форму для запекания. Выложите фарш в прорези овощной гармошки. Залейте томатным соусом. Запекайте при 180 градусах 35 минут.
  6. Serve eggplants with minced meat with a side dish of boiled rice or as an independent snack.
    Подавайте баклажаны с фаршем с гарниром из отварного риса или как самостоятельную закуску.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому