Prepare ingredients for eggplant with minced meat. Peel the onions, carrots and garlic. Grind on a grater.
Подготовьте продукты для баклажанов с фаршем. Репчатый лук, морковь и чеснок почистите. Измельчите на терке.
Prepare the minced meat. Place meat, onion, carrots, garlic, salt, pepper and 2 tbsp in a bowl. l. vegetable oil. Mix with your hands into a homogeneous mass.
Подготовьте фарш. Выложите в миску мясо, лук, морковь, чеснок, соль, перец и 2 ст. л. растительного масла. Перемешайте руками в однородную массу.
Prepare the eggplants. Cut the vegetables in half lengthwise. Then cut each half into half rings, without cutting through the slices all the way through. You should get an accordion of eggplants.
Подготовьте баклажаны. Разрежьте овощи вдоль на две половины. Затем каждую половину нарежьте полукольцами, не прорезая ломтики до конца. Должна получиться гармошка из баклажанов.
Make the sauce. Mix tomato paste, salt, pepper, 1 tbsp. l. vegetable oil, water.
Сделайте соус. Смешайте томатную пасту, соль, перец, 1 ст. л. растительного масла, воду.
Prepare eggplants with minced meat. Place the eggplants in a deep baking dish. Place the minced meat in the slots of the vegetable accordion. Pour in tomato sauce. Bake at 180 degrees for 35 minutes.
Приготовьте баклажаны с фаршем. Баклажаны переложите в глубокую форму для запекания. Выложите фарш в прорези овощной гармошки. Залейте томатным соусом. Запекайте при 180 градусах 35 минут.
Serve eggplants with minced meat with a side dish of boiled rice or as an independent snack.
Подавайте баклажаны с фаршем с гарниром из отварного риса или как самостоятельную закуску.